Blog - Traiteur Food-Story

Romarin
TRAITEUR FOOD-STORY
Ga naar de inhoud

AVOCADO

Traiteur Food-Story
Gepubliceerd door in Fruit ·

BEREIDINGSWIJZE
  1. Pers de citroenen uit.
  2. Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
  3. Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
  5. Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
  6. Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
  7. Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
  8. Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.



Geen commentaren

INSCRIPTION NEWS:


ADRES:

Kleine Daalstraat 28A
1930 Zaventem

Terug naar de inhoud